Αποστολή Παραγγελίας εντός Ελλάδος:

Όλες οι παραγγελίες στέλνονται άμεσα αν υπάρχει διαθεσιμότητα με κούριερ, με χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες. Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.

Την επόμενη ημέρα της παραγγελίας μπορείτε να μας καλέσετε για τον αριθμό αποστολής του δέματος!

Για οποιαδήποτε πληροφορία/απορία μπορείτε να μας καλέσετε, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Για αποστολή εκτός Ελλάδος η πληρωμή γίνεται μόνο με κάρτα, ή προπληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό. Τα Μεταφορικά Έξοδα είτε θα υπολογισθούν από εμάς  και θα σας ενημερώσουμε, είτε θα αναλάβετε εσείς την παραλαβή από το κατάστημα μας με δικό σας courier.

Έξοδα αποστολής:

  • Έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα: 4,00€ (έως 2 κιλά)
  • ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 60€ (έως 2 κιλά)
  • Χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό: 1€

Παραλάβή από το κατάστημα:

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα μας στην Λεωφ. Κ. Καραμανλή 182.  Σε αυτή την περίπτωση και ΜΟΝΟ εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με Αντικαταβολή – δηλ. κατά την παραλαβή των προϊόντων, γίνεται η κράτηση της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας για 3 εργάσιμες μέρες.