Πληρωμή μέσω Χρεωστικής ή Πιστωτικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express, καθώς χρησιμοποιεί τα onLine συστήματα και το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της τράπεζας EUROBANK. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήστε τις οδηγίες που θα σας δωθούν από την τράπεζα.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, επιλέγετε ποιο περιβάλλον θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την κάρτα σας, της ……………

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Καταθέστε εντός 72 ωρών το πλήρες ποσό πληρωμής σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς με αιτιολογία: το Ονοματεπώνυμο σας & τον Αριθμό Παραγγελίας σας!

Μετά την κατάθεση του ποσού, να μας στείλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο 1002@1002superfoods.com ή τηλεφωνήστε μας στο 2310 323.336, ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της πληρωμής εντός του χρονικού διαστήματος η παραγγελία σας θα πρέπει δυστυχώς να ακυρωθεί.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΙΒΑΝ
Eurobank GR5102602570000250201364483 Ξενοφών Μανωλίδης GR5102602570000250201364483
Τράπεζα Πειραιώς

Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε άμεσα την παραγγελία σας.

* Σε περίπτωση τραπεζικού εμβάσματος από άλλη τράπεζα, το ύψος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον πελάτη.

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας:

Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολή το «Παραλαβή από κατάστημα». Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα για 2 μέρες. Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή.